Print pagina

VDL Groep

VDL Translift is onderdeel van VDL Groep, een internationaal industrieel familiebedrijf met 92 werkmaatschappijen, verspreid over 19 landen en 15.000 medewerkers. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. De kracht van VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven. 

VDL Translift behoort tot de divisie eindproducten. Deze divisie omvat veersystemen voor de automotive industrie, warmte-, koel- en luchttechnische installaties, installaties voor de olie-, gas- en petrochemische industrie, productautomatisering, systemen voor de agrarische sector, zonnebanken, dakkoffers, containerhandlingsystemen, afvalinzamelingsystemen, sigaren- en verpakkingsmachines, componenten voor bulkhandeling en afzuiginstallaties en systemen voor explosie- en brandbeveiliging. 

De andere divisies omvatten toeleveringen, autoassemblage en bussen. Op het terrein van de toeleveringen is VDL toonaangevend in metaalbewerking, mechatronische systemen en modulebouw, kunstverwerking en oppervlaktebehandeling. Onder de divisie autoassemblage valt het produceren van personenauto's voor derden. De divisie bussen bestaat uit chassis & chassis modules, touringcars, openbaarvervoerbussen, mini- & midibussen, speciale projecten en gebruikte bussen. 

Meer informatie over VDL Groep

Corporate Brochure
Jaarverslag 2015  

Hoofdkantoor VDL Groep

 Hoofdkantoor VDL Groep

 

 

Corporate brochure VDL Groep

Annual Report 2016     

 

 

VDL Organigram: hier


VDL Translift

Producten

Nieuws

 
Copyright © 2014 (VDL Groep)
Kamer van Koophandel nr. 30148197
BTW

Werken bij VDL

Contact