Print pagina

VDL Translift kenmerken

Totaaloplossing

De logistieke systemen van VDL Translift bieden een integrale oplossing voor uw inzamel- of transportprobleem. Of het nu gaat om het inzamelen van huishoudelijk afval of bedrijfsafval, minicontainers, zakken of ondergrondse en bovengrondse opslagsystemen, altijd hebben wij een oplossing voor het (al dan niet automatisch) inzamelen en samenpersen van de afvalstromen. U kunt hierbij kiezen voor een gefaseerde invoering van het systeem, waarmee uw bedrijfsvoering is voorbereid op toekomstige marktontwikkelingen en omstandigheden.

 

Modulaire bouwvorm

Kenmerkend binnen de productontwikkeling van de VDL Translift systemen is de modulaire opbouw. Hierbij worden de belangrijkste componenten waaruit het product is opgebouwd gestandaardiseerd. Door gebruik te maken van beproefde standaard modules, kan in relatief korte tijd de gewenste opbouw gerealiseerd worden. Deze flexibele, modulaire bouwvorm is zowel in de ontwikkeling als in het productie- en assemblageproces doorgevoerd. Hierdoor speelt VDL Translift snel en adequaat in op klant- en marktbehoefte.

 

Schroevenpers

VDL Translift is met ruim 30 jaar ervaring specialist in het vervaardigen van schroevenpersen, bestaande uit een hopper met twee tegengesteld draaiende schroeven. De schroevenpers verdichter is geschikt voor vele uiteenlopende fracties zoals papier, plastic, gft, en restafval. Deze unieke persunit kenmerkt zich door:.

  - Een constante hoge perskracht
  - Snelle vuilafvoer 
  - Optimale verdichting
  - Hoge vullingsgraad
  - Minimale kans op uitwaaiing
  - Schone afkoppeling tussen persunit en container
 
 
 
 
 
 
 

 

VDL Translift in het kort

 

 Innovatieve (zijlader)systemen voor inzamel- en transportmarkt;

 Totaaloplossingen voor optimale efficiency en productiviteit;

 Flexibele en hoogwaardige fabricage door modulaire bouwvorm;

 Volledige cyclus van ontwerp tot aftersales in-House;

 Kwaliteit en service zorgen voor betrouwbare producten en systemen;

 Duurzaamheid en continuïteit voor mens en milieu;

 Wereldwijd afzetgebied;

 

 

VDL Translift

Producten

Nieuws

 
Copyright © 2014 (VDL Groep)
Kamer van Koophandel nr. 30148197
BTW

Werken bij VDL

Contact