Print pagina

Duurzaamheid voor mens en milieu 

VDL Translift voert een actief, ISO gecertificeerd milieubeleid. Zo wordt zowel tijdens de ontwikkeling als bij de fabricage- en onderhoudswerkzaamheden van onze producten rekening gehouden met mogelijk hergebruik of recycling van toegepaste materialen.

Bij VDL Translift kijken we nóg een stapje verder door duurzaamheid ook te betrekken op de eindgebruikers van ons product. Met de VDL Translift zijladersystemen spelen we in op de duurzame inzetbaarheid van de chauffeurs van de afvalinzamelsystemen. Doordat de inzameling van het afval volledig wordt verzorgd vanuit de cabine met behulp van een joystick, camerasystemen en verschillende monitoren, gebeuren er minder ongelukken, is het werk fysiek minder belastend en worden er geen gevaarlijke stoffen ingeademd. De chauffeurs beschikken zo over een schonere, veiligere en ergonomisch ingerichte werkplek.

Ten behoeve van een duurzamere wereld in de toekomst participeren wij ook in de projecten en toepassingen met betrekking tot alternatieve brandstoffen, zoals zonne-energie, aardgas en elektrische-hybride aandrijving. 

 

  

 

 

 

VDL Translift

Producten

Nieuws

 
Copyright © 2014 (VDL Groep)
Kamer van Koophandel nr. 30148197
BTW

Werken bij VDL

Contact