Full-Service Partner

VDL Translift zorgt voor een  blijvende inzetbaarheid en betrouwbaarheid van uw materieel. Om een langdurige samenwerking aan te kunnen gaan, bieden wij onze klanten de optie om te kiezen voor een onderhoudsbeheer-programma: een op maat gesneden serviceniveau met vaste onderhoudsplanning en service- en onderdelenpakketten. Deze servicepakketten zijn flexibel in te vullen maar verzekeren u in alle gevallen een goed onderhouden en betrouwbaar product, zonder financiële onzekerheden.

Met onze helpdesk voor technische ondersteuning zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Of u nu een onderhoudsafspraak wil maken, onderdelen wil bestellen of een reparatie wil laten uitvoeren, u krijgt direct ondersteuning. 

Naast gekwalificeerde monteurs en originele onderdelen biedt VDL Translift meer. Zo geven wij u technische ondersteuning en advies en bieden wij informatie over productvernieuwingen en modificaties voor verdere kostenreductie. Tevens beschikt VDL Translift over professionele instructeurs en trainers om zowel uw technisch als operationeel personeel op te leiden en te ondersteunen.