VDL Translift kenmerken


Totaaloplossing

De logistieke systemen van VDL Translift bieden een integrale oplossing voor uw inzamel- of transportprobleem. Of het nu gaat om het inzamelen van huishoudelijk afval of bedrijfsafval, minicontainers, zakken of ondergrondse en bovengrondse opslagsystemen, altijd hebben wij een oplossing voor het (al dan niet automatisch) inzamelen en samenpersen van de afvalstromen. U kunt hierbij kiezen voor een gefaseerde invoering van het systeem, waarmee uw bedrijfsvoering is voorbereid op toekomstige marktontwikkelingen en omstandigheden.

Modulaire bouwvorm

Kenmerkend binnen de productontwikkeling van de VDL Translift systemen is de modulaire opbouw. Hierbij worden de belangrijkste componenten waaruit het product is opgebouwd gestandaardiseerd. Door gebruik te maken van beproefde standaard modules, kan in relatief korte tijd de gewenste opbouw gerealiseerd worden. Deze flexibele, modulaire bouwvorm is zowel in de ontwikkeling als in het productie- en assemblageproces doorgevoerd. Hierdoor speelt VDL Translift snel en adequaat in op klant- en marktbehoefte.

Schroevenpers

VDL Translift is met ruim 30 jaar ervaring specialist in het vervaardigen van schroevenpersen, bestaande uit een hopper met twee tegengesteld draaiende schroeven. De schroevenpers verdichter is geschikt voor vele uiteenlopende fracties zoals papier, plastic, gft, en restafval. Deze unieke persunit kenmerkt zich door:

- Een constante hoge perskracht
 
- Snelle vuilafvoer 

- Optimale verdichting

- Hoge vullingsgraad

- Minimale kans op uitwaaiing

- Schone afkoppeling tussen persunit en container

 

 VDL-Translift-in-het-kort-1.jpg